Грудка куряча з грибами
- Грудка куряча 500 г
- Гриби опеньки (лисички) 200 г
- Щавель (листя, шпинат) 8 шт.
- Цибуля сіянка 20 г
- Масло вершкове 200 г
- Сіль
- Перець
- Сухарі панірувальні (борошно) 3 ст.л.
Гриби підсмажити на вершковому маслі, посолити.
Курячу грудку помістити в плівку.
Акуратно "відбити" за допомогою лопатки, плоскою стороною.
Філе посолити, поперчити, викласти на філе листя щавлю + дрібно порізану цибулю + гриби.
Накрити гриби листям щавлю.
Загорнути краї філе "конвертом".
Сформувати рулети за допомогою плівки.
Помістити "рулети" на 6 годин в холодильник.
Охолоджені "рулети" обсипати сухарями.
Підсмажити на вершковому маслі, помістити в розігріту до 250 градусів духовку на 10 хвилин.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет. Конфета карамель.
Польская выпечка рецептыПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Рецепты пасхи творожной классическойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Танцы-повторялки для детей - праздничные закуски на новый год. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter