Грудка куряча, маринована в апельсині та імбирі
- Грудка куряча 4 шт.
- Апельсин (м´якоть із цедрою) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Гірчиця (зерниста) 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець чилі)
- Олія рослинна
- Імбир (свіжий) 3 ст.л.
Грудку нарізати товщиною 2-3 см.
Дрібно нарізати часник, імбир (можна на тертку), апельсинову м'якоть (разом зі шкіркою), додати гірчицю, спеції.
Додати олію. Залишити маринуватися в холодильнику.
У сковороду налити олію, прогріти і порційно обсмажити грудку (помішуючи) по 2-3 хв. на середньо-сильному вогні.
На гарнір - рис із барбарисом.
блинчики с грибами и сыром с фото
Салат с жареными грибами и морковьюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты вкусных салатов.
Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами. Купить мицелий.
Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Как приготовить летний салат.
Рецепт пасхиКулинарные рецепты
Блины с грибами рецепт с фото пошаговоКоллекция рецептов кондитерских изделий и сладостей
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter