Грудка індички на шпажках з овочами і яблуками
- Індичка (грудка) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (дрібні) 8 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Перець болгарський (червоний, зелений) 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія оливкова 50 мл
Грудку індички нарізати на шматочки.
Нанизати на шпажки, чергуючи зі шматочками цибулі, червоного і зеленого перцю, помідорами, посипати зеленню, спеціями й залишити у холодильнику на 20-30 хв.
Очистити й нарізати скибочками яблука, обсмажити на оливковій олії, додати трохи цукру і солі.
Замариновані шашлички обсмажити з двох боків на сковороді протягом 5-6 хв, потім поставити у мікрохвильовку ще на 5 хв і подати гарячими з яблучним гарніром.
Можна доповнити страву гострим соусом.
Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.
Купить Автомобильное Масло онлайн - арахисовое масло фото.
как приготовить сыр фета в домашних условиях
Мультиварка Philips - кулинарные рецепты праздничных блюд.
Рецепты вторых блюд - рецепти блюд з мяса. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.ua салат свежие сырые шампиньоны
Рецепты вкуснейших десертов: простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter