Грудка індича "Святкова"
- Грудка індича 0.5 шт.
- Селера коренева 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Куркума 1 ч.л.
- Гриби консервовані 1 бан.
- Сіль
- Крохмаль кукурудзяний 4 ст.л.
- Перець
М'ясо залити водою. Коли закипить, додати селеру, цибулю, моркву і куркуму. Варити на маленькому вогні 1 годину. За 15 хвилин до закінчення варіння посолити.
М'ясо вийняти з бульйону і остудити. Краще поставити на ніч у холодильник.
Бульйон теж охолодити.
Охолоджене м'ясо нарізати гострим ножем на шматки товщиною 1 см.
Форму змастити олією і викласти м'ясо.
Можна "віялом" або у вигляді "луски".
Закип'ятити 4 склянки бульйону. Додати гриби і перець.
Кукурудзяний крохмаль можна замінити картопляним крохмалем або борошном. Розвести його в невеликій кількості холодної води.
Безперервно помішуючи, додати бульйон. Як тільки загусне, зняти з вогню.
Залити м'ясо соусом і поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
На гарнір можна картоплю з кропом.
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы
Вкуснейшие рецепты тут: суп чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салат с креветками и авокадо. Рецепт салат авокадо.
Плов рецепт приготовления со свининой простойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт похудения в одной капсуле - салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter