Грибний пудинг
- Гриби 500 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Олія рослинна
- Сметана
- Сіль
Свіжі вимиті гриби порізати досить крупно, посолити.
Обсмажити на олії.
Обсмажити окремо дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
Картоплю помити і нарізати тонкими кільцями.
У глиняну чашку або поглиблену каструлю, змащену олією, укладати шарами смажені гриби, цибулю і скибочки картоплі.
Картоплю посолити.
Після того, як викласти другий шар картоплі, посолити і змастити його сметаною або майонезом.
Викласти третій шар грибів, цибулі і картоплі, змастити сметаною або майонезом, запікати в духовці 45-60 хвилин при температурі 220-230 градусів.
Подавати із солоними огірками.
Куриный рулет Трио здесь
Первые блюда рецепт с фото пошаговоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Купить творог, цены: печенье из творога розочки. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты для пароварки, вкусно: новые рецепты тортов с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Торт медовик от ирины кутовой. Рецепт торта медовика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter