"Грибний кураж"
764
інгредієнти:
- Печериці 500 г
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Панірувальні сухарі 1 ст.л.
- Спеції (сіль, сушена суміш болгарських перців)
- Пісний майонезний соус
- Олія
- Борошно 4 ст.л.
Відварюємо гриби і картоплю.
Подрібнюємо блендером або м'ясорубкою гриби і картоплю.
Обсмажуємо дрібно порізану цибулю.
Робимо суміш для запіканки. Викладаємо в ємність обсмажену цибулю, картопляне пюре, грибний фарш, змочені водою панірувальні сухарі (їх можна і не додавати), борошно. Ретельно перемішуємо до однорідного стану.
Змащуємо форму для випікання олією, рівномірно викладаємо суміш. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Виймаємо, змащуємо пісним майонезом, посипаємо спеціями.
Відправляємо в духовку на хвилин 5-10.
Подаємо із зеленню.
Грильяжный торт, недорого! Жми - как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.
Начинка пиццы. Начинки для мясной пиццы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі