Грибний козуб
- Часник 2 зуб.
- Вершки (рідкі жирні (32%)) 250 мл
- Соєвий соус
- Перець мелений
- Суміш жирів (вершкове масло і олія без запаху)
- Лисички 600 г
- Білий гриб
- Цибуля (біла ріпчаста (велика)) 1 шт.
Гриби почистити, дуже великі нарізати крупно. Гриби не мити.
Цибулю нарізати кубиками.
Часник подрібнити.
Розігріти жир, і на гарячу сковорідку класти "кошик" із грибів. Смажити доки рідина не випарується.
Додати цибулю і масло (якщо треба), обсмажити все разом до "золотистої" цибулі.
Влити вершки і кип'ятити до загустіння.
Наприкінці полити соєвим соусом або сіллю, перцем, часником.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.
Рецепты американской кухни с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов с языком с фотоРецепты и советы
Как приготовить вкусный шашлык: домашний майонез миксером видео. Купить майонез, цены.
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рестораны Украинской кухни в петербурге. Украинская национальная кухня скачать.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter