Грибний "гуляш"

ДРУГІ СТРАВИ
808 Грибний "гуляш"
Фото - Грибний
інгредієнти:
  • Гриби (свіжі; мариновані) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія
  • Часник
  • Спеції
  • Борошно
  • Томатна паста (кетчуп)
  • Сіль, перець

Свіжі гриби (гливи) відварити (якщо гриби мариновані, то їх промити), потім нарізати тонкою локшиною.

Цибулю очистити і дрібно накришити. Гриби і цибулю злегка обсмажити на сковороді в олії.

Додати в гриби часник і спеції, тушкувати до готовності. Посипати борошном гриби, додати томатну пасту (кетчуп), при бажанні, можна влити трохи води, заправити сіллю і перцем, тушкувати ще кілька хвилин.

Подавати до столу в гарячому вигляді.

Грибний "гуляш" добре поєднується із салатом зі свіжих овочів або з картопляним пюре.

Салаты с балыком из рыбыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат с креветками и омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт диетического мясного суфле www.recepti.biz.ua

Отбивная куриная грудка в кляре калорийностьотбивная куриная

Рецепты новогодних блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты для ужина - рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовика.

http://recepti.biz.ua салаты рецепты с фото

Венский Яблочный штрудель видеояблочный штрудель