Грибний "гуляш"
- Гриби (свіжі; мариновані) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія
- Часник
- Спеції
- Борошно
- Томатна паста (кетчуп)
- Сіль, перець
Свіжі гриби (гливи) відварити (якщо гриби мариновані, то їх промити), потім нарізати тонкою локшиною.
Цибулю очистити і дрібно накришити. Гриби і цибулю злегка обсмажити на сковороді в олії.
Додати в гриби часник і спеції, тушкувати до готовності. Посипати борошном гриби, додати томатну пасту (кетчуп), при бажанні, можна влити трохи води, заправити сіллю і перцем, тушкувати ще кілька хвилин.
Подавати до столу в гарячому вигляді.
Грибний "гуляш" добре поєднується із салатом зі свіжих овочів або з картопляним пюре.
Салаты с балыком из рыбыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат с креветками и омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт диетического мясного суфле www.recepti.biz.ua
Отбивная куриная грудка в кляре калорийностьотбивная куриная
Рецепты новогодних блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты для ужина - рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовика.
http://recepti.biz.ua салаты рецепты с фото
Венский Яблочный штрудель видеояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter