Грибний "Біг Мак"
- Печериці (великі, білі, коричневі) 8 шт.
- Цибуля шалот 2 шт.
- Фарш м´ясний (змішаний) 500 г
- Булка (суха, замочена у молоці) 65 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Петрушка (зелень) 1 ст.л.
- Яйце перепелине 8 шт.
- Цибуля біла 4 шт.
- Цукор 4 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 100 мл
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
Акуратно у грибів відокремлюємо ніжки від шляпок.
Капелюшки обсмажити з обох сторін на гарячій сковороді з олією і, переклавши у вогнетривку форму, поставити в духовку доходити до кондиції (температура 80 градусів).
Цибулю шалот і ніжки грибів дрібно нарізати і по черзі обсмажити. До фаршу додати яйце, розм'якшену в молоці булку, дрібно нарізану петрушку, часник і ввести трохи холодну цибулево-грибну суміш. Все добре розмішати.
Сформувати невеликі котлети-фрикадельки і добре їх обсмажити. Можна їх також довести до кондиції в духовці.
Цибульний конфітюр.
Цибулю тонко нарізати кільцями або подрібнити, і перемішати із цукровим піском. Цибулю карамелізувати на гарячій сковороді з олією до злегка золотистого кольору.
Влити бальзамічний оцет, перемішати, зменшити вогонь. Дати рідині випаруватися майже наполовину, не забуваючи помішувати. Перекласти в окремий посуд.
Розбивати, по-одному, перепелині яйця в невелику ємність і акуратно виливати їх на розігріту сковороду з олією.
Збірка: на капелюшок викласти столову ложку цибульного конфітюру, потім - котлету і зверху - яйце.
Зверху трохи посолити і поперчити.
Салаты приготовление - рецепт приготовления салата мимоза. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Торт Наполеон классический - рецепты тортов без выпечки. Рецепты выпечки.
Фруктовый салат рецептКулинарные рецепты
Салат мимоза приготовить. Рецепты салатов мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter