Грибні рулетики в цибульному соусі
- Гриби свіжі 400 г
- Цибуля 500 г
- Олія 3 ст.л.
- Сіль 2 ч.л.
- Борошно 2 скл.
- Кріп 1 пуч.
- Томатна паста (кетчуп) 3 ст.л.
Чистимо, ріжемо цибулю.
На олії обсмажуємо цибулю, доки не стане м'якою і прозорою.
Ріжемо дрібно гриби.
На сковороду виливаємо трохи рослинної олії і обсмажуємо гриби на сильному вогні до повного випаровування рідини.
Готуємо тісто: 0,5 скл. води, 2 скл. борошна, 0,5 ч. л. солі і 2 ст. л. рослинної олії.
Розкачуємо тісто, краще тонше, зверху викладаємо гриби, потім скручуємо рулетом. Рулет розрізати на шматочки по 4 см.
Соус: у блендер викласти підготовлену цибулю, 1 скл. води, 0,5 ч. л. солі, пучок кропу, томатну пасту - все збити.
У сковороду влити 0,5 склянки води і поставити вертикально рулетики, залити цибульним соусом, після закипання накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.
Готовим со вкусом: рецепт салата с буряком.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт пампушек с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter