Грибні оладки-котлетки
1050
інгредієнти:
- Гриби (опеньки, печериці) 700 г
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Сіль
- Борошно пшеничне 50 г
- Перець
- Хліб (підсушений) 30 г
Перекрутити гриби, хліб, цибулю і моркву.
Додати яйця, борошно, сіль і перець і ретельно перемішати.
Тепер викладати ложкою на сковорідку оладки, товщиною близько 1см.
Сковорідка має бути розігріта і з невеликою кількістю олії.
Смажити до позолочення з кожного боку, при охолодженні вони темніють.
Салаты из брокколи рецепты с фото на зимуПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
www.recepti.biz.ua закуски и соусы из хрена
CAKE-BAR - крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі