Грибні котлети
- Гриби печериці 650 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко
- Батон білого хліба (невеликий шматочок)
- Часник 1 зуб.
- Мелений чорний перець
- Сіль
- Панірувальні сухарі
- Олія рослинна
Замочити невеликий шматочок батона в молоці. Цибулю дрібно порізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. Свіжі печериці помити, нарізати невеликими шматочками, покласти в добре розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. Періодично помішуючи, смажити гриби, доки грибний сік не випарується до кінця, але не засмажувати. Трохи посолити. Хорошо віджати замочений хліб. Смажені гриби, хліб, смажену цибулю пропустити через м'ясорубку. Поперчити, посолити, додати яйце і добре вимішати. Із отриманого фаршу зліпити невеликі котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити на середньому вогні в рослинній олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Рецепты для мультиварки, вкусно - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Салат из брокколи с морковьюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Рецепты салатов из морепродуктов www.recepti.biz.ua
Блюда Польской кухни. Польские кухни.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter