Грибні деруни
646
інгредієнти:
- Картопля 8 шт.
- Гриби
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Сметана
- Сіль, перець
- Зелень
Начинка. Гриби обсмажити з цибулею, додати сметану, сіль, трохи протушкувати.
Натерти картоплю на дрібній тертці, посолити, додати кріп.
На сковороду з олією покласти ложку картоплі, розрівняти в коржик.
Ложку начинки - розрівняти і ложку картоплі - розрівняти. Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Салат белоцерковский рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Праздничные салаты к Новому году 2017Праздничное агентство. Праздничная компания
Рецепты Приготовления: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами. Салаты и закуски.
Вкусные рецепты с фото: паска рецепти з фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі