Грибне рагу з яйцем

ДРУГІ СТРАВИ
847 Грибне рагу з яйцем
Фото - Грибне рагу з яйцем
інгредієнти:
  • Гриби 1 кг
  • Шинка 250 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце 8 шт.
  • Вершки 8 ст.л.

Очищені і промиті гриби нарізати скибочками, шинку - соломкою, цибулю - дрібними кубиками, обсмажити на олії, додати вершки, сіль, перець і тушкувати 15 хвилин.

Розкласти рагу у формочки для суфле, зробити у середині поглиблення і розбити туди по яйцю.

Яйця посипати сіллю, перцем, сиром і запікати в духовці 10 хвилин.

Подати у формочках, посипавши рубаною зеленню. 

 

Кулинарный сайт бабушки эммыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Морепродукты салат рецепт.

Духовой шкаф Beko - блюда из картофельного пюре в духовке.

Любишь сладости? Помни о фигуре: лимонник торт.

Рецепт салат мимоза. Салат мимоза рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter