Грибне рагу з яйцем
847
інгредієнти:
- Гриби 1 кг
- Шинка 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 8 шт.
- Вершки 8 ст.л.
Очищені і промиті гриби нарізати скибочками, шинку - соломкою, цибулю - дрібними кубиками, обсмажити на олії, додати вершки, сіль, перець і тушкувати 15 хвилин.
Розкласти рагу у формочки для суфле, зробити у середині поглиблення і розбити туди по яйцю.
Яйця посипати сіллю, перцем, сиром і запікати в духовці 10 хвилин.
Подати у формочках, посипавши рубаною зеленню.
Кулинарный сайт бабушки эммыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Морепродукты салат рецепт.
Духовой шкаф Beko - блюда из картофельного пюре в духовке.
Любишь сладости? Помни о фигуре: лимонник торт.
Рецепт салат мимоза. Салат мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі