Грибне рагу з вареними овочами "На квітковій галявині"
- Картопля
- Масло рослинне
- Гриби свіжі
- Цибуля ріпчаста
- Соєвий соус
- Лимонний сік
- Спеції
- Сіль
- Зелень
- Буряк відварений
- Морква відварна
- Цвітна капуста (відварна)
Починаємо приготування цієї страви з виготовлення кошиків (картопляні). Для цього очищаємо картоплю.
І натираємо його на тертці.
Для виготовлення кошиків нам потрібно два ополоника, різного діаметру. Ополоник з великим діаметром обмотуємо фольгою і на нього викладаємо терту картоплю.
Ополоником меншого діаметру притискаємо картоплю і обережно опускаємо в киплячу олію (у глибокому посуді). Потім прибираємо менший ополоник і досмажуємо кошик.
Коли фольга охолоне, її потрібно акуратно прибрати.
Тепер робимо ручку кошика і ободок. Ободок робимо шляхом плетіння зеленої цибулі, а ручку - шляхом плетіння кропу.
Для виготовлення квіточок нам знадобляться варений буряк і варена морква. Нарізаємо їх кільцями, а з кілець вирізаємо квіточки. Сердцевину морквяних квітів робимо з калини, нанизуючи на зубочистку спочатку квітка, а потім ягоду калину.
Для приготування рагу дрібно нарізаємо гриби і цибулю, обсмажуємо на рослинній олії, а потім трохи тушкуємо, додавши соєвий соус і трохи лимонного соку. Добавимо спеції за смаком і посолимо.
Рагу готове.
Тепер займемося прикрашанням. На кошик поміщаємо обідок і ручку. В кошик викладаємо рагу і вставляємо квіточки.
На тарілку, поруч з кошиком, кладемо два шматочки вареної кольорової капусти (вона потрібна для того, щоб трималися квіточки), в неї вставляємо квіточки і обкладаємо грибним рагу.
Ось і готовий наш кошик і галявинка!.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты греческой кухни с фото. Готовим со вкусом.
Приготовление йогурта в термосе из закваскиКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепт: Салат Ананас. Рецепт салата цезарь, сервировка стола.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter