Грибне рагу
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Баклажан 1 шт.
- Гриби (опеньки) 200 г
- Часник 1 зуб.
- Помідор 4 шт.
- Квасоля (червона, консервована) 400 г
- Паприка 1.5 ч.л.
- Коріандр (порошок) 1 ч.л.
- Бульйон (овочевий) 0.5 скл.
- Чіпси (кукурудзяні) 25 г
- Томатна паста 1 ст.л.
На сковороду з товстим дном налити 2 ст. л. олії.
Покришити баклажан, обсмажити до золотистої скоринки.
Вийняти зі сковороди і шумівкою перекласти на окрему тарілку.
У сковороду додати ще олії, подрібнені цибулю, часник і спеції і трохи протушкувати.
Обсмажити гриби.
Усе змішати і посолити.
Продовжувати тушкувати на повільному вогні під кришкою.
Чіпси розвести водою і додати томатну пасту. Замість чіпсів можна взяти ложку томатної пасти, додати борошно, розвести бульйоном зі сковорідки, соус потроху додавати до страви. Потім додати консервовану квасолю.
Зефир в шоколаде: конфеты карамель. Конфеты с логотипом компании.
Купить кондитерку: как испечь грильяжный торт. Поставка тортов.
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с языком с фото.
Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок.
Продукты для азиатской кухни: тайская кухня рецепты салатов. Поможем выйти замуж в Германию.
рецепты мясо праздничные блюда
ТутПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter