Грибне рагу

ДРУГІ СТРАВИ
725 Грибне рагу
Фото - Грибне рагу
інгредієнти:
  • Печериці 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля (велика) 4 шт.
  • Капуста білоголова 0.5 шт.

Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, томати порізати кубиками, гриби промити й нарізати.

У сотейнику розігріти олію, викласти цибулю, коли цибуля стане прозорою, додати моркву, злегка обсмажити, помішуючи, додати помідори або томатну пасту. Коли рідина википить, викласти в сотейник гриби, трохи посолити, поперчити.

Картоплю почистити, порізати кубиками середньої величини.

Капусту крупно нашаткувати (можна порізати кубиками).

Коли рідина від грибів випарується, закласти в сотейник картоплю і капусту, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до готовності, періодично помішуючи.

Можна покласти лавровий лист. Ще раз посолити і поперчити.

Як варити уху з товстолобаяк варити уху

Буряк салат рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рождественские блюда рецепты картинкиТрадиционные и оригинальные рецепты для постного стола с пошаговыми фото

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter