Грибне рагу
- Печериці 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля (велика) 4 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, томати порізати кубиками, гриби промити й нарізати.
У сотейнику розігріти олію, викласти цибулю, коли цибуля стане прозорою, додати моркву, злегка обсмажити, помішуючи, додати помідори або томатну пасту. Коли рідина википить, викласти в сотейник гриби, трохи посолити, поперчити.
Картоплю почистити, порізати кубиками середньої величини.
Капусту крупно нашаткувати (можна порізати кубиками).
Коли рідина від грибів випарується, закласти в сотейник картоплю і капусту, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до готовності, періодично помішуючи.
Можна покласти лавровий лист. Ще раз посолити і поперчити.
Як варити уху з товстолобаяк варити уху
Буряк салат рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рождественские блюда рецепты картинкиТрадиционные и оригинальные рецепты для постного стола с пошаговыми фото
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter