Грибна запіканка
2320
інгредієнти:
- Шампіньйони - 600 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Яйце - 4 шт
- Вершки - 250 г
- Сир твердий
- Масло вершкове - 50 г
- Борошно - 3 ст. л.
- Розпушувач тіста - 1 пакет.
- Зелень (спеції для грибів)
Гриби і цибулю порізати і піджарити на вершковому маслі хвилин 10, додати вершки, сіль, спеції, прожарити ще хвилин 5. .
Змішати яйця з борошном + розпушувач, сиром.
Додати остиглі гриби і зелень, викласти приготовану масу у змащену форму діаметром 24. Випікати при 180С до готовності.
Вимкнути духовку, запіканку присипати сиром, дати сиру розплавитися.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Курсовая салат мясной. Куриные и мясные салаты.
Салат слоеный с Курицей. Салат Грушевый с Курицей в соусе.
Мультиварки для выпечки - новогодний кекс рецепт. Кексы в магазине Rozetka.
Салаты из яблок и капустыПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі