Грибна запіканка
- Гриби (підосичники, підберезовики, сироїжки, лисички) 600 г
- Картопля 3 шт.
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Молоко 400 мл
- Яйце 2 шт.
- Сир твeрдий ( пармезан) 50 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Зелень
Цибулину нарізати і підсмажити до золотистого кольору на вершковому маслі.
Доки смажиться цибуля, попередньо вимиті гриби нарізаємо на шматочки довільної форми і додаємо до цибулі. Злегка солимо, перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні 15 хвилин.
Після закінчення цього часу кришку знімаємо, робимо сильний вогонь і, помішуючи, чекаємо, коли випарується вся волога. Знімаємо гриби з вогню.
Доки тушкуються гриби, нарізаємо на тонкі пластини картоплю і готуємо заливку. Яйця збити з сіллю і перцем і, не перестаючи збивати, влити молоко. Додати сир і змішати.
Змащуємо форму вершковим маслом, викладаємо картоплю.
Потім гриби і знову картоплю.
Виливаємо заливку і викладаємо зверху невеликі шматочки вершкового масла.
І ставимо в нагріту до 220 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Рецепт первого блюда. Кулинарные рецепты первые блюда.
http://recepti.biz.uaсалати з опеньками
Рецепт салата лисья шубка фото тут
Яблочно-ореховый штрудель. Штрудель-яблочный пирог.
Чанахи рецепт в горшочках с грибамиКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter