Грибна печеня в горщику
- Гриби (свіжі) 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна 100 мл
- Вершки 200 мл
- Картопля 8 шт.
- Сіль, перець чорний
Картоплю відварити в підсоленій воді. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору, додати нарізані гриби, посолити і все разом обсмажити хвилин 10. Гриби з цибулею перекласти в горщики, зверху викласти відварену нарізану картоплю, поперчити злегка і залити вершками. Горщики закрити кришками, протушкувати в духовці при температурі 180 градусів хвилин 10, потім зняти кришки і ще в духовку хвилин на 5, щоб верх зарум'янився. Перед подачею на стіл можна посипати рубаною зеленню.
Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт.
Рецепты вкусных блюд - вкусные торты на день рождения рецепты. Танцы-повторялки для детей.
Рецепты салатов из моркови. Рецепт салата из корейской моркови.
Приготовление канапе на шпажках. Набор для приготовления канапе купить.
Рецепт выпечки медовика. Пирог медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter