Грибна галявина
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Кабачoк 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Капуста білоголова 100 г
- Свинина 450 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 мл
- Яйце 1 шт.
- Гриби (білі) 200 г
- Борошно 1 скл.
- Вода (кип´ячена) 100 мл
- Приправа (суха, перець чорний, перець чилі, кінза, петрушка) 5 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Масло вершкове 5 г
Помити овочі, гриби і м'ясо.
Дрібно нарізати м'ясо, нашаткувати капусту і ріпчасту цибулю. Нагріти сковороду, додати трохи олії. Обсмажити на олії м'ясо, цибулю і капусту на середньому вогні 10 хв. Додати суху суміш приправ (перець чорний, перець чилі, кінза, петрушка), посолити.
Від кабачка відрізати приблизно см по 5 з обох сторін, очистити від серцевини, у помідора зрізати кришечку, де було суцвіття, очистити серцевину у помідорів (залишити для соусу) та болгарського перцю. Нафарширувати перець, помідори і кабачок обсмаженим м'ясом. Нарізати кружечками баклажан. Борошно змішати з яйцем, додати 50 мл кип'яченої води, посолити.
Змастити стінки горщика маслом, викласти фаршировані овочі на дно горщика, потім на овочі кружечки баклажана.
Нарізати 100 г грибів і обсмажити їх на олії з тертою на крупній тертці морквою, на середньому вогні 7-10 хв. Посолити. Викласти у горщик на баклажан.
Сметану збити з вирізаними серцевинами від помідорів, і 50 мл кип'яченої води. Посолити. Залити в горщик. Тісто розкачати, накрити ним горщик, по краях защипати. Поставити горщик у розігріту до 200°С духовку на 40 хв.
Дістати горщик, поставити на тарілку накриту серветкою. Прикрасити гілочками калини і горобини, білими грибами. Тісто змастити вершковим маслом.
Тісто можна зрізати ножем і подавати замість хліба до страви.
Готовим вкусно и полезно - первые блюда рецепты. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Салат ласточкино гнездо фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter