Гриби закусочні по-східному
774
інгредієнти:
- Печериці 500 г
- Часник 5 зуб.
- Зелень (базиліка і петрушки) 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
- Перець білий (мелений)
- Карі
- Сіль
- Перець чилі
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Сік лимонний 2 ч.л.
- Олія рослинна
Гриби промити, зняти з них верхню шкірку, нарізати на невеликі шматочки.
Сковороду добре розігріти, налити олії оливкової і кинути гриби.
Посмажити 5-6 хвилин, потім додати соєвий соус і лимонний сік. Через 2 хвилини посолити, додати перець білий, чорний, червоний, карі, дрібно нарізану зелень і часник. Протушкувати пару хвилин, постійно помішуючи.
Викласти на тарілку і дати охолонути.
Десерты без выпечки рецепты с фотоЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепт салат креветки авокадоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты с малиной: рецепты блюда на рождество.
Сальса рецепт с фото пошаговоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі