Гриби закусочні по-східному

ДРУГІ СТРАВИ
774 Гриби закусочні по-східному
Фото - Гриби закусочні по-східному
інгредієнти:
  • Печериці 500 г
  • Часник 5 зуб.
  • Зелень (базиліка і петрушки) 1 пуч.
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець білий (мелений)
  • Карі
  • Сіль
  • Перець чилі
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Сік лимонний 2 ч.л.
  • Олія рослинна

Гриби промити, зняти з них верхню шкірку, нарізати на невеликі шматочки.

Сковороду добре розігріти, налити олії оливкової і кинути гриби.

Посмажити 5-6 хвилин, потім додати соєвий соус і лимонний сік. Через 2 хвилини посолити, додати перець білий, чорний, червоний, карі, дрібно нарізану зелень і часник. Протушкувати пару хвилин, постійно помішуючи.

Викласти на тарілку і дати охолонути. 

 

 

Десерты без выпечки рецепты с фотоЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Рецепт салат креветки авокадоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты с малиной: рецепты блюда на рождество.

Сальса рецепт с фото пошаговоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter