Гриби з рисом
- Рис 1 скл.
- Гриби (свіжі) 300 г
- Масло вершкове 100 г
- Перець чорний
Рис відварити, відцідити і полити 3-4 ложками олії. Гриби очистити, промити, нарізати соломкою й відварити в невеликій кількості води. Суміш посолити за смаком, посипати чорним перцем, злегка перемішати, влити склянку грибного відвару і тушкувати в духовій шафі 10-15 хвилин. Подавати до столу з кислим молоком.
Акция! Более 1000 видов кухонь: украинская кухня доставка. Итальянская кухня в Петербурге.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта из тыквы.
Китайская кухня на Бауманской: мясные салаты с ананасом. Продажа сельхозсырья,цветы.
Салаты праздничные рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua сайт кулинарных рецептов
Наборы для барбекю и гриля: приготовление блюд на электрогриле. Гриль-барбекю.
Способы приготовления салата мимоза. Мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter