Гриби з беконом
824
інгредієнти:
- Гриби (білі, опеньки, лисички, печериці) 150 г
- Грудка (сирокопчена) 125 г
- Вершки 125 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Кмин 1 ст.л.
- Шавлія (сіль, перець) 1 ч.л.
- Цибуля зелена 1 шт.
Нарізати гриби на четвертинки. Цибулю зелену великими шматочками, а цибулину нашаткувати. Грудку нарізати соломкою і підсмажити, коли стане прозорою, додати зелену і ріпчасту цибулю і пасерувати 5-6 хв. Покласти в сковороду гриби і тушкувати, доки не випарується вода. Посипати борошном гриби, перемішати, влити вершки і дати закипіти, посолити і поперчити.
www.recepti.biz.ua творожная пасха рецепт
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі