Гриби з баклажанами
- Печериці свіжі 200 г
- Опеньки (свіжі) 200 г
- Баклажан 1 шт.
- Орегано сушений
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Цибуля
Гриби обшпарити окропом, промити. Порізати дрібно. Додати 2 ст. л. соєвого соусу і залишити на 10 хвилин. Потім в сковороду і без олії просмажити - доки не витече бульйон. Бульйон злити в чашку.
Баклажани порізати соломкою, додати 1 ст. л. соєвого соусу і теж дати полежати хвилин 10.
До грибів додати дрібно порізану цибулю і баклажан. Просмажити ще хвилин 10. Потім влити бульйон грибний, орегано і все тушкувати 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати дрібно порубаний часник.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт приготовления салата мимоза.
Кулинарные рецепты от Tramontina - бите скло десерт рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепт царской пасхи recepti.biz.ua
Рецепт сырников от юлии высоцкойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рестораны американской кухни. Способы и приемы кулинарной обработки американской кухни.
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter