Гриби в сметанному соусі
971
інгредієнти:
- Печериці (свіжі) 200 г
- Масло вершкове 120 г
- Сметана 120 г
- Сир 60 г
- Борошно 20 г
- Сіль
Гриби відварити у підсоленій воді, нарізати соломкою, обсмажити в олії, залити сметанним соусом, приготованим із пасерованим борошном з додаванням сметани.
Заправлені гриби посипати тертим сиром, скропити розтопленим маслом і запекти.
Рецепты Приготовления - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты быстрых и легких блюд. Легкие рецепты приготовления блюд.
Ищете диетолога? Худейте дома: диетолог светлана фус сайт. Восстановить обмен веществ.
Лучший кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі