Гриби в молочному соусі
- Гриби печериці (свіжі) 1.2 кг
- Молоко 3 скл.
- Борошно пшеничне (без верху) 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
Обсмажити на сухій сковороді 3 ст. л. борошна на маленькому вогні протягом 3 хвилин, перемішуючи.
Печериці помити, нарізати. Поставити їх смажитися у невеликій кількості рослинної олії на невеликому (середньому) вогні під кришкою. Посолити, поперчити.
У цей час на іншій сковороді обсмажити на рослинній олії нарізану цибулю на невеликому вогні до золотистого кольору.
Печериці смажити, тушкувати хвилин 20, доки не випарується сік, що виділився з грибів при смаженні. Обов'язково перемішувати.
У гриби додати обсмажену цибулю, перемішати. У одній склянці молока розмішати 3 ст. л. без верху обсмаженого борошна. Влити молоко з борошном в гриби з цибулею. Додати ще 2 склянки молока. Перемішати. Тушкувати на маленькому вогні приблизно 10 хвилин без кришки, часто помішуючи.
Доки гриби тушкуються, можна спробувати. Якщо потрібно, додати солі і перцю. Соус повинен загуснути.
Добре подавати гриби з відвареною картоплею.
Рецепт диетического супа. Диетические блюда рецепты.
Новогодние салаты рецепты с фото www.recepti.biz.ua
Рецепт кваса от даши малаховойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Американская кухня фильм 1998Американский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт крем заварной. Оригинальные Кремы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter