Гриби в клярі

ДРУГІ СТРАВИ
1282 Гриби в клярі
Фото - Гриби в клярі
інгредієнти:
  • Гриби (печериці)
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно
  • Сіль
  • Перець
  • Лавровий лист
  • Пиво
  • Жир

Гриби промити, почистити і цілком приварити у міцному маринаді (додати воду, сіль, перець, лавровий лист). Перець краще білий. У киплячій воді проварити протягом 5-7 хвилин.

 

 

Кляр: змішати яйце з борошном, додати пиво, сіль, перець. По густоті він повинен бути, як домашня сметана.

Розігріти жир для фритюру (у фритюрниці або невеликій каструлі - краще брати з невеликим дном, але високу, тому що жир має покривати грибочки повністю).

Остиглі гриби занурити в кляр (ніжка залишається чистою) і занурити в олію. Відразу ж провести по дну шумівкою, щоб не пристали. Смажити до золотистого кольору. Вийняти на серветку, щоб пішов зайвий жир. 

 

 

Готовим со вкусом: салат святковий рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.

Вышивать легко - французская кухня рецепты. DaVita Мебель от фабрики Витра.

www.recepti.biz.ua Салат со свеклой и селeдочкой, с моей любимой заправкой

Крабовый Салат. Рецепты - салат з свинячим язиком. Потрясающе вкусный салат.

Готовим со вкусом: рецепт салата с морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

рецепт салат морепродукты