Гриби в клярі
- Гриби (печериці)
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
- Пиво
- Жир
Гриби промити, почистити і цілком приварити у міцному маринаді (додати воду, сіль, перець, лавровий лист). Перець краще білий. У киплячій воді проварити протягом 5-7 хвилин.
Кляр: змішати яйце з борошном, додати пиво, сіль, перець. По густоті він повинен бути, як домашня сметана.
Розігріти жир для фритюру (у фритюрниці або невеликій каструлі - краще брати з невеликим дном, але високу, тому що жир має покривати грибочки повністю).
Остиглі гриби занурити в кляр (ніжка залишається чистою) і занурити в олію. Відразу ж провести по дну шумівкою, щоб не пристали. Смажити до золотистого кольору. Вийняти на серветку, щоб пішов зайвий жир.
Готовим со вкусом: салат святковий рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Вышивать легко - французская кухня рецепты. DaVita Мебель от фабрики Витра.
www.recepti.biz.ua Салат со свеклой и селeдочкой, с моей любимой заправкой
Крабовый Салат. Рецепты - салат з свинячим язиком. Потрясающе вкусный салат.
Готовим со вкусом: рецепт салата с морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter