Гриби у зеленому соусі
699
інгредієнти:
- Печериці 8 шт.
- Часник 2 зуб.
- М´ята (листки) 10 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Перець чилі (гострий) 1 шт.
- Оцет (яблучний) 3 ст.л.
- Олія оливкова 120 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Миємо печериці і прибираємо ніжку.
Робимо начинку. Петрушку, часник, листочки м'яти (великі), гострий перець кладемо в комбайн і подрібнюємо (можна і вручну все дрібно порізати). Додати 4 оливки, оцет і олію, сіль і чорний мелений перець, добре перемішуємо.
Фаршируємо гриби і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Кладемо на тарілку, даємо трохи охолонути.
Шоколадный пудинг в пакетикеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты на новый год. Танцы-повторялки для детей.
Продажа сельхозсырья,цветы - новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі