Гриби у вершках з рисом по-ліванськи
- Рис 0.5 кг
- Локшина 6 ст.л.
- Олія рослинна 150 мл
- Трави 1 ст.л.
- Вершки (33%) 200 г
- Сіль
- Гриби печериці 0.5 кг
- Часник 5 зуб.
Рис і локшину залити 100 мл олії, додати трохи солі і смажити, постійно помішуючи, до золотистого кольору локшини на великому вогні, потім залити окропом у співвідношенні 2:1 і варити 10-15 хвилин під кришкою поступово зменшуючи вогонь.
Гриби нарізати пластинками і просмажити на олії, коли почнуть виділяти сік, зменшити вогонь, додати сіль, трави, протушкувати ще 3 хвилини, додати вершки і тушкувати 5 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт вышиванка рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты из мяса на любой вкус: лучшие блюда для фуршета.
Выпечка, рецепты с фото здесь
Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить вкусный шашлык - салат з креветками з фото. Осетинские пироги на заказ.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт салата мимоза с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter