Гриби смажені з горіхами
999
інгредієнти:
- Гриби (білі, великі) 6 шт.
- Горіхи волоські (лісові) 0.3 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове
- Оцет (яблучний) 1.5 ст.л.
- Спеції (перець чорний мелений, сіль, зелень)
Гриби розморожуємо.
Горіхи розколюємо й нарізаємо. Можна змолоти у блендері або кавомолці.
Гриби порізати тонкими пластинами.
Розігріваємо сковороду, кладемо вершкове масло і додаємо гриби. Присолюємо.
Нарізати цибулину на півкільця.
Гриби виділять багато соку. Почекати трохи і злити його в окремий посуд.
Знову викласти гриби в сковороду і додати цибулю. Смажити до готовності.
У грибний бульйон додати перець, яблучний оцет, нарізану зелень і горіхи.
Перемішати і додати до готових грибів.
Первые кадры: рецепты первых блюд с фото.
Рецепт вкусной домашней колбасыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварка Philips - рецепт домашний майонез. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі