Гриби із селерою у яблучному соусі
- Крупа гречана 5 ст.л.
- Печериці 200 г
- Селера (корінь) 150 г
- Яблуко (кисле) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Спеції (сіль, чорний перець)
- Петрушка (зелень, дрібно нарізана) 1 ст.л.
- Сік лимона 1 ч.л.
Селеру нарізати дрібними кубиками.
Печериці подрібнити, змішати із селерою, посолити-поперчити.
Дрібно нарізати цибулю.
Яблуко очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками, змішати з цибулею і петрушкою.
Додати сіль, перець, лимонний сік. Перемішати.
На дно горщиків насипати по 2,5 ст. л. промитої гречки.
Потім викласти гриби із селерою (розділити на 2 горщика).
Потім яблука з цибулею і зеленню.
У кожен горщик влити по 1 ст. л. олії.
Влити по 100 мл окропу.
Накрити горщики кришками і поставити у злегка розігріту духовку.
Горщики поставити в духовку одночасно, довести температуру до 180 градусів і запікати протягом 1 години.
Горщики із гречкою і грибами можна виймати відразу після відключення духовки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Вкусные рецепты просто.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Салат кучками рецепт с фото с чипсамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты Для Мультиварки: рецепты в пост.
Соус из карри с хреном. Закуски и соусы из хрена.
Готовим на пару. Вкусные рецепты от Юлии Высоцкой. Необычный омлет по рецепту Юлии Высоцкой.
Оригинальные Кремы - рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter