Гриби, фаршировані рисом
- Гриби печериці 500 г
- Рис 1 скл.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Рослинна олія
- Сіль
Печериці помити.
Вирізати у них ніжку так, щоб капелюшок залишився цілий.
Ніжки дрібно порізати.
Тушкувати в рослинній олії з додаванням дрібно порізаної петрушки.
Рис відварити і з'єднати з грибами і петрушкою, посолити, перемішати.
На капелюшки грибів насипати трохи солі, наповнити їх фаршем і укласти у форму для запікання, змащену олією. Додати трохи води.
Фарш, що залишився викласти зверху. Посипати сухарями.
Поставити запікатися хвилин на 20. Головне, щоб рис зверху не пересох.
Коли гриби будуть готові, викласти рис на тарілку, а на нього фаршировані гриби.
Простые рецепты вкусных салатов - салаты с редькой рецепты с фото.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот
Рецепты вкусных салатов на праздникКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт салата шуба фото здесь
Печенье из творога розочкиПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты блюд праздничного стола с фото.
Рецепт торт спартакРецепты и советы
http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с сыром
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter