Гриби фаршировані овочами
- Печериці 9 шт.
- Цибуля ріпчаста (маринована) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цукіні або кабачок 0.5 шт.
- Лимон 0.5
- Базилік сушений
- Олія оливкова
- Сіль
- Цукор
З вечора маринуємо цибулю: чистимо цибулину, нарізаємо кільцями, обдаємо окропом. Потім складаємо в миску, солимо, додаємо цукор, додаємо приправу - базилік, сік лимона, трохи олії (оливкова) і заливаємо окропом. Перемішуємо, залишаємо на півгодини, потім знову перемішуємо і відправляємо в холодильник.
Гриби чистимо, видаляємо ніжки, капелюшки варимо 10 хвилин.
У цей час дрібно рубаємо ніжки грибів, цукіні і моркву нарізаємо соломкою.
Витягуємо гриби і в грибному бульйоні варимо овочі. Теж 10 хвилин.
Потім начиняємо капелюшки - 1-й шар маринована цибуля.
Потім овочі.
Потім знову цибуля.
І на 2-5 хвилини в мікрохвильову піч на повну потужність.
Как приготовить летний салат - салати на кожний день.
Рецепты Приготовления: мясные салаты. Как приготовить летний салат.
Салат с жареными грибами и яйцамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Новогодние салаты рецепты с фотоРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару здесь
recepti.biz На нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter