Грецьке рагу
- Квасоля (стручкова) 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Картопля 3 шт.
Вимити і очистити квасолю.
Очистити і нарізати кубиками картоплю.
Нарізати інші овочі.
У каструлі розігріти олію, на середньому вогні злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, перець, 2-3 хвилини протушкувати. Підлити змішані помідори з томатним пюре, спеції. Тушкувати 5 хв.
Додати картоплю, квасолю.
Влити води стільки, щоб злегка покрити овочі.
Тушкувати при закритій кришці.
Спробувати квасолю через 40 хвилин, якщо квасоля майже готова, зсунути трохи кришку і продовжити тушкувати ще 15 хв. Таким чином, випарується зайва рідина.
Мультиварка Philips: рецепты греческой кухни с фото. Купить вкусную брынзу в Украине.
Спартак картинки на телефонНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Крем для торта: крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат из картошки моркови свеклыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter