Гречотто

ДРУГІ СТРАВИ
1104 Гречотто
Фото - Гречотто
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гриби (свіжі, лісові, печериці) 100 г
  • Крупа гречана 1 скл.
  • Часник 2 зуб.
  • Бульйон (овочевий, курячий або грибний) 500 мл
  • Вершки (20%) 4 ст.л.
  • Вино біле 100 мл
  • Олія оливкова
  • Масло вершкове

Гречотто інгредієнти Цибулю і часник нарізати. Обсмажити у суміші вершкового масла і оливкової олії до прозорості. Додати гриби, посолити, поперчити. Через 2 хвилини всипати гречку.

Гречотто Зменшити до мінімуму вогонь, 2-3 хвилини прогріти гречку на сковороді, після чого вливати бульйон маленькими порціями. У міру вбирання рідини, вливати ще. Постійно помішувати.

фото Гречотто Через 15 хвилин, коли гречка буде майже готова, влити вино. Збільшити вогонь, дати вину википіти. Додати вершки, потримати на вогні 1-2 хвилини.

Як варити уху з голови рибияк варити уху

Рулет из куриной грудки с финиками. Сырно - куриный рулет.

Здесьсалати з ананасом

Домашний Йогурт VIVO - как в домашних условиях приготовить йогурт. Набор для суши роллов Мидори.

Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье.

ТутРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter