Гречотто
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (свіжі, лісові, печериці) 100 г
- Крупа гречана 1 скл.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон (овочевий, курячий або грибний) 500 мл
- Вершки (20%) 4 ст.л.
- Вино біле 100 мл
- Олія оливкова
- Масло вершкове
Цибулю і часник нарізати. Обсмажити у суміші вершкового масла і оливкової олії до прозорості. Додати гриби, посолити, поперчити. Через 2 хвилини всипати гречку.
Зменшити до мінімуму вогонь, 2-3 хвилини прогріти гречку на сковороді, після чого вливати бульйон маленькими порціями. У міру вбирання рідини, вливати ще. Постійно помішувати.
Через 15 хвилин, коли гречка буде майже готова, влити вино. Збільшити вогонь, дати вину википіти. Додати вершки, потримати на вогні 1-2 хвилини.
Як варити уху з голови рибияк варити уху
Рулет из куриной грудки с финиками. Сырно - куриный рулет.
Здесьсалати з ананасом
Домашний Йогурт VIVO - как в домашних условиях приготовить йогурт. Набор для суши роллов Мидори.
Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье.
ТутРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter