Гречневик "домашній"
648
інгредієнти:
- Печінка яловича 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Крупа гречана (відварна) 3 скл.
- Яйце 2 шт.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Олія рослинна
Печінку нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії, остудити, прокрутити через м'ясорубку.
Дрібно нарізати цибулю, підсмажити на олії.
Гречку відварити в підсоленій воді.
Змішати гречану кашу, печінку, пасеровану цибулю, додати 2 сирих яйця, 3 -4 столові ложки розтопленого вершкового масла.
Масу покласти у змащену жиром форму, розрівняти і поставити в добре розігріту духовку. Запікати до утворення рум'яної скоринки.
До готової страви можна подати сметану.
Рождественская выпечка рецепты в хлебопечкеТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские десерты рецепты. Как приготовить летний салат.
Салат с креветками - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі