Гречка запечена
- Гречана крупа 1 скл.
- Гриби свіжі 300 г
- Вода 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Зварити розсипчасту гречану кашу.
Очищені і промиті гриби нарізати скибочками, додати сіль, перець і обсмажити на олії. Потім додати трохи води і тушкувати до готовності, перед закінченням додати томатне пюре. Окремо обсмажити в рослинній олії цибулю, нарізану півкільцями.
Готову кашу викласти в порційні горщики, на неї покласти шар цибулі, потім знову гречку, на неї шар грибів і т. д. Останнім шаром повинні бути гриби. Запікати в духовці 10-15 хвилин.
Подавати кашу з грибами, посипавши рубаною петрушкою.
Диета: рецепты для похудения - салат ласточкино гнездо фото.
Рецепты пончиков на кефиреИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Едим дома рецепты Юлии Высоцкой. Теплый сэндвич с пикантной начинкой по рецепту Юлии Высоцкой.
Кулинарный сайт юлии высоцкой www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter