Гречка з опеньками та селерою
1094
інгредієнти:
- Крупа гречана 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера (стеблова) 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Гриби (опеньки заморожені) 100 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Спеції
- Олія рослинна
На олії обсмажити нарізану соломкою цибулю.
Додати болгарський перець, також - соломкою.
Додати нарізану селеру. Обсмажити усе разом хвилини 2.
Додати опеньки. Обсмажити 3 хвилини.
Додати спеції (зіра, кінза і трохи хмелі-сунелі).
Додати соєвий соус.
Додати 100 мл води. Довести до кипіння.
Додати гречку, перемішати, накрити кришкою і залишити на маленькому вогні на 5 хвилин.
Подати гарячою.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кексы и маффины рецепты с фото.
Печень с яблоками рецепт с фото в мультиваркеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Диета: рецепты для похудения: салати з язика з фото.
Самые вкусные салаты рецепты тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі