Гречка з куркою і овочами
- Крупа гречана 250 г
- Гомілка куряча 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Зелень (кріп, петрушка)
Поставити варити курячі ніжки - приблизно літр води, пучок стеблин петрушки і кріп, 1 морквина, сіль. Варити до готовності.
Зварені ніжки остудити. Розрахунок на 3 горщика.
Гречку занурити хвилин на 5 в окріп (посолити), злити.
Цибулю, моркву нашаткувати, обсмажити на олії, помідори почистити від шкірки, порізати, додати в засмажку. Можна поперчити.
Курку розібрати, порізати. Гречку змішати із засмажкою і кропом.
У горщики розкласти гречку і зверху нарізану курку. Залити порівну бульйоном. Бульйон повинен бути солоним.
Закрити кришечками, поставити в духовку, хвилин 20 після досягнення 220 градусів.
Рецепты Тортов - ореховый торт без муки рецепт.
Рецепты Холодных закусок и салатовУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти.
Готовим со вкусом: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты с малиной - рецепт домашнего печенья на смальце. Формы для создания печенья.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter