Гречка з грибами в горщику
- Печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Масло топлене 2 ст.л.
- Бульйон (овочевий або м´ясний)
- Крупа гречана
Гриби почистити, порізати соломкою, обсмажити в топленому маслі.
Додати цибулю і моркву, все разом обсмажити до готовності.
Гречку обсмажити на сухій сковороді.
Приготувати бульйон, трохи солоніший, ніж зазвичай.
Розкласти гриби з овочами порівну в 3-4 горщики. У кожен горщик насипати гречку - від 5 до 8 ст. ложок, в залежності від величини горщика. Залити бульйоном, приблизно на 1,5 см вище гречки і перемішати все ложкою.
Поставити все в духовку на 200°С (попередньо прогріти).
20 хвилин - із закритими кришками, і ще 10-15 хв - з відкритими.
http://recepti.biz.uaсалати з фетою
Рецепты Для Мультиварки - кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.
Вкусные и быстрые рецепты салатов. Вкусные салаты приготовление рецепты.
Салаты вкусные рецептыНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter