Гречка "По-купецьки"
- Філе куряче 200 г
- Крупа гречана 200 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Сік томатний 100 мл
- Суміш перців
Курку обсмажити на оливковій олії 3 хвилини, приправити сумішшю перців.
Додати дрібно нарізану цибулю.
Моркву, натерту на тертці, перець, порізаний кубиками, тушкувати 5 хвилин. У склянці розвести томатний сік, соєвий соус, сіль, приправу, додати до курки.
Гречку промити, висипати на сковороду. Тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Вимкнути і залишити на деякий час.
Рецепт салата с перепелиными яйцами здесь
Рецепты торт киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Искусство приготовления канапе recepti.biz.ua
рецепты приготовления блюд в микроволновке
Рецепт бисквитного рулета с кремомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter