Гречка по-купецьки
- М´ясо 400 г
- Гречка 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль, перець
М'ясо порізати невеликими кубиками, злегка обсмажити на сковороді з олією.
Потім долити трохи води, додати лавровий лист, і тушкувати м'ясо під кришкою на маленькому вогні до готовності.
Гречку перебрати, залити окропом на 5 хвилин, потім воду злити.
Окремо обсмажити дрібно порізану цибулину і моркву натерту на тертці, додати овочі до м'яса і подрібнений часник, посолити, поперчити, додати гречку, долити гарячої води, щоб гречка була накрита з палець висотою, довести до кипіння, потім накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні доки вся рідина не вбереться, а гречка не стане м'якою. Потім вогонь вимкнути, можна додати шматочок вершкового масла і перемішати.
Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса. Рецепты блюд из рыбы с фото.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter