Гречка із печінкою та овочами в горщику
- Печінка куряча 500 г
- Крупа гречана 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Оцет винний 1 ст.л.
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
- Зелень свіжа (петрушка і кінза) 1 пуч.
Печінку промити, обсушити, посолити і поперчити. Обсмажити на олії 3 хвилини.
Гречку добре промити і обсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи, до появи яскраво вираженого запаху гречки.
Моркву нарізати брусками, обсмажити на олії.
Додати кабачок, нарізаний брусочками. Обсмажувати разом 2 хвилини.
Додати дрібно нарізаний часник, цибулю і болгарський перець, нарізані соломкою. Обсмажувати все разом 3 хвилини.
Додати винний оцет. Посолити і поперчити. Можна додати трохи цукру.
У горщик викласти печінку.
Гречку.
Овочі.
Дрібно нарізану зелень.
Попередньо очищений від шкірки і нарізаний помідор.
Трохи посолити зверху і залити водою так, щоб вона майже покрила вміст.
Накрити кришечками і поставити в холодну духовку, довести температуру до 190 градусів, і готувати хвилин 30.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарный сайт 8 ложек салатыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Американская кухня курсовая тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter