Гречано-картопляні голубці зі шкварками
- Капуста білоголова 1 шт.
- Картопля 450 г
- Крупа гречана 100 г
- Сало 200 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Морква 150 г
- Молоко 300 мл
- Вода 300 мл
- Петрушка
Сало нарізати дрібними кубиками.
Смажити на повільному вогні до утворення шкварок.
Капустяне листя покласти в киплячу воду на 3-5 хвилин, потім дістати і охолодити.
Нарізати цибулю півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
На жиру, який утворився при смаженні шкварок, обсмажити цибулю та моркву.
Гречку відварити до напівготовності.
Сиру картоплю натерти на крупній тертці.
Змішати картоплю, гречку і шкварки, все посолити і поперчити.
Сформувати голубці.
Дно каструлі застелити капустяним листом і викласти голубці, посолити.
Залити голубці молоком і водою. Зверху викласти засмажку.
Поставити голубці на вогонь, дати закипіти. Зменшити вогонь на мінімум і тушкувати 40-60 хвилин.
При подачі прикрасити петрушкою.
Рецепты салатов Холодных закусок. Холодные закуски салаты рецепты.
Печень рецептУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте
Окрошка на воде с майонезом и уксусом рецептВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter