Гречаники

ДРУГІ СТРАВИ
622 Гречаники
Фото - Гречаники
інгредієнти:
  • Фарш свино-яловичий 800 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Крупа гречана 1 скл.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Перець чорний (мелений)
  • Борошно
  • Бульйон
  • Сметана

Гречку відварити до готовності. Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на олії. Яйця відварити. Фарш прокрутити два рази на м'ясорубці, додати обсмажену цибулю і відварені, попередньо нарізані яйця. Гречану кашу остудити і додати до фаршу, туди ж вбити яйце. Посолити, поперчити. Розділити на невеликі порції, сформувати котлети, обваляти у борошні і обсмажити на олії з усіх сторін. Скласти гречаники у каструлю і залити невеликою кількістю бульйону, приблизно 1/2 склянки. Злегка протушкувати. Залити сметаною і довести гречаники до готовності. Тушкувати приблизно 10 хвилин.

Приготовление плова в скороварке скарлетКоктейли и домашнее приготовление вин

Рецепты даши малаховойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter