Гречаники
622
інгредієнти:
- Фарш свино-яловичий 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Крупа гречана 1 скл.
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Борошно
- Бульйон
- Сметана
Гречку відварити до готовності. Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на олії. Яйця відварити. Фарш прокрутити два рази на м'ясорубці, додати обсмажену цибулю і відварені, попередньо нарізані яйця. Гречану кашу остудити і додати до фаршу, туди ж вбити яйце. Посолити, поперчити. Розділити на невеликі порції, сформувати котлети, обваляти у борошні і обсмажити на олії з усіх сторін. Скласти гречаники у каструлю і залити невеликою кількістю бульйону, приблизно 1/2 склянки. Злегка протушкувати. Залити сметаною і довести гречаники до готовності. Тушкувати приблизно 10 хвилин.
Приготовление плова в скороварке скарлетКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепты даши малаховойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі