Гречаний плов
- Тушонка 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гриби печериці свіжі 400 г
- Гриби сушені 20 г
- Крупа гречана 1 скл.
- Олія рослинна
- Масло вершкове 40 г
Сухі гриби замочити в окропі до розм'якшення.
У сухій сковороді або чавунці трохи обсмажити, помішуючи, гречку.
На іншій сковороді у розігрітій соняшниковій олії обсмажити до золотистого кольору цибулю і закинути туди ж порізані печериці і теж обсмажити.
У гриби з цибулею викласти тушонку рівним шаром, засипати обсмажену гречку, вилити замочені сушені гриби разом із водою, посолити, поперчити, додати води на 1-1,5 пальця над шаром гречки.
Накрити кришкою, дати закипіти, зменшити вогонь. Варити 15-20 хвилин, потім вимкнути, додати шматочок вершкового масла, знову накрити кришкою і залишити на 15-20 хвилин.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Вкусные рецепты для похудения: кулинария пирог с капустой. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Мультиварка Philips: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты макового торта от юлии высоцкой здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter