Гречаний кальмар
- Кальмар 400 г
- Вода 1 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гречка 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Сметана 200 г
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сир твердий 50 г
Кальмари відварити протягом 3-5 хвилин в підсоленій воді. Нарізати скибочками.
Обсмажити кальмари в олії разом із порізаною цибулею, додати сіль, перець.
Зварити гречану кашу. Приготувати сметанний соус, підсмаживши борошно у вершковому маслі і додати сметану. Варити соус 3-5 хв.
Укласти кашу на змащену маслом форму.
Зверху укласти обсмажені кальмари з цибулею.
Залити сметанним соусом, посипати сиром і відправити у прогріту духовку на 15 хвилин при температурі 175 градусів.
Дістати, розкласти на порції.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт приготовления салата мимоза.
Потрясающе вкусный салат - салат з рибою. Производство и продажа лодок РИБ.
Украинская кухня ОдессаМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Невероятно вкусные рецепты блюд: чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter