«Гречані» тефтелі

ДРУГІ СТРАВИ
1503 «Гречані» тефтелі
«Гречані» тефтелі
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Фарш з яловичини з додаванням свинини - 500 г;
  • гречана каша (тепла чи холодна) - 1-1,5 склянки;
  • 1 велика цибулина;
  • 1-2 яєчних жовтки;
  • спеції (сіль, перець, хмелі-сунелі та ін) - за смаком;
  • зелень кропу і петрушки свіжа або сушена;
  • сметана - 400 г ;

Цибулю. дрібно нашаткувати, підсмажити на олії, з´єднати з. фаршем. і. гречаною. кашею, додати зелень, спеції,. яєчні жовтки. і вимісити до однорідності. Скачати кульки довільного розміру (з куряче яйце), викласти в латку або на глибокий протвінь, змазаний рослинним маслом Залити підсоленою сметаною або сметанним соусом (сметана, бульйонний кубик і кип´ячена вода) Накрити кришкою і поставити в гарячу духовку на 40 хв. За 10 хвилин до готовності кришку зняти, (обережно, щоб не обпектися парою) і дати підрум´янитися. На гарнір - будь-який овочевий салат.

Салаты из жареных грибовКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на

рецепты приготовления мясных салатов

ореховый торт без муки рецепт

Соус из ананасов с хреном. Соус из помидоров и хрена.

Рецепты капусты пелюстки с свеклой видеоВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Праздничные салаты на Новый год 2015Праздничная компания. Праздничное агентство

Поможем выйти замуж в Германию: кофейный кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

салат мимоза фото