«Гречані» тефтелі
- Інгредієнти:
- Фарш з яловичини з додаванням свинини - 500 г;
- гречана каша (тепла чи холодна) - 1-1,5 склянки;
- 1 велика цибулина;
- 1-2 яєчних жовтки;
- спеції (сіль, перець, хмелі-сунелі та ін) - за смаком;
- зелень кропу і петрушки свіжа або сушена;
- сметана - 400 г ;
Цибулю. дрібно нашаткувати, підсмажити на олії, з´єднати з. фаршем. і. гречаною. кашею, додати зелень, спеції,. яєчні жовтки. і вимісити до однорідності. Скачати кульки довільного розміру (з куряче яйце), викласти в латку або на глибокий протвінь, змазаний рослинним маслом Залити підсоленою сметаною або сметанним соусом (сметана, бульйонний кубик і кип´ячена вода) Накрити кришкою і поставити в гарячу духовку на 40 хв. За 10 хвилин до готовності кришку зняти, (обережно, щоб не обпектися парою) і дати підрум´янитися. На гарнір - будь-який овочевий салат.
Салаты из жареных грибовКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
рецепты приготовления мясных салатов
Соус из ананасов с хреном. Соус из помидоров и хрена.
Рецепты капусты пелюстки с свеклой видеоВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Праздничные салаты на Новый год 2015Праздничная компания. Праздничное агентство
Поможем выйти замуж в Германию: кофейный кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter