Гречані ковбаски
- Крупа гречана 1 кг
- Кабачoк 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гриби (солоні) 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 100 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Промити й обсмажити гречку, зварити кашу. Дрібно нарізати овочі. Обсмажити кабачки, додати до них цибулю та моркву і протушкувати. Дрібно нарізати гриби, червоний перець і, продовжуючи смажити, покласти в овочеву суміш. Протушкувати. Можна додавати які завгодно овочі. Як можна більше, від цього будуть ковбаски смачніше. Гриби можна маслюки, печериці. Остудити масу, вбити яйце, всипати борошно. Сіль, перець. Ретельно перемішати і сформувати ковбаски. Обваляти їх у борошні або сухарях. У борошні смачніше. Oбсмажити і прикрасити.
Рецепт лазанья со шпинатомлазанья со шпинатом
Мультиварка Philips: рецепты первых блюд с фото.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца.
Поможем выйти замуж в Германию - немецкая кухня рецепты с фото. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter